tirsdag 14. juli 2015

Forandring i gangen


Vi er i gang med vår første ferieuke, og pusler rundt med pensel og malingsspann. I denne omgang er det først og fremst i vårt andre hjem det nytes godt av det (altså kjærestens hus), men det skjer litt småtteri her også. Blant annet har denne senga endelig kommet til heder og verdighet igjen. Det er ei lita barneseng som jeg og mamma plukka ned fra mørkeloftet for snart 10 år sida (du verden som tida går).


Den har stått i deler på loftet siden den gang, men her i huset er det alltid En Plan for de gamle møblene som hører til huset. I og med at det nå forsvant ei dør fra gangen blei det plutselig plass for senga, som et slags sittemøbel i gangen. Ny sengebunn av restematerialer, og gjenbruk av et par gamle skumgummimadrasser som ellers stort sett bare ligger på lager bidro til at dette blei et lite ryddeprosjekt samtidig.


Det hjemmelagde madrasstrekket til den ene madrassen blei gjenbrukt, og oppå der igjen la vi et av de fine ullpleddene som dessverre kanskje ikke helt har fått komme til heder og verdighet før. Et par puter på toppen, og så var det bare å sette et kryss bak dette på arbeidslista.

6 kommentarer:

 1. Det er stas med alle slike ting som faller på plass.

  Her sto det også et par slike senger. Den ene fikk umiddelbart plass på det ene soverommet. Faktisk ble døra plassert for at veggen skulle bli lang nok til senga.

  SvarSlett
 2. Fiine gamle senga, det er noe annet enn ikeamøbler! Det ble virkelig kjempefint med ullpleddet på, et skikkelig vakkert blikkfang og praktisk også. Ha en fin fin dag, hilsen ifra Pam lenger Sør :)

  SvarSlett
 3. Så flott det ble, elsker sånne gamle senger. Hadde en som jeg likte utrolig godt men som havnet ved en misforståelse på et lass med møbler som skulle gis bort, og borte ble den....Men det kan jo hende man får nye sjangser. Foreløpig har jeg ingen sted å sette en slik gammel seng, så det får vente litt. I gangen hos deg passet iallefall den sengen fint, det ble kjempelekkert, fortsatt god sommer.

  SvarSlett
 4. Blir kjempefint! Bra at senga har originalmalinga. Veldig koselige de runde putene! Blir resten av veggen også lys blå?

  SvarSlett
 5. Så kjempekoselig det ble med den gammle sengen da , med gammle trekk , puter og fin rund rye foran på gulvet , veldig fint !!! God ferie ! Klem

  SvarSlett
 6. Så fin seng! Artig at den kan tas i bruk og få komme til heder og verdighet :-)

  SvarSlett

Takk for at du la igjen en kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...