mandag 13. oktober 2014

Det går litt framover


Helgens store positive overraskelse var at det siste vinduet som har vært til reparasjon så lenge endelig kom hjem igjen. Dermed er tre av fire vinduer på nordveggen ferdige. Det fjerde har vi jo relativt nettopp sendt avgårde, så det venter vi ikke riktig enda. De to siste er satt inn på 80-tallet, og har (nesten dessverre) ikke så store behov for reparasjon enda.

Dermed er vi også kvitt stillaset som har dekket store deler av veggen i over ett år. Det ble i grunnen bare mer og mer ergelig å komme hjem til et sånt syn, endelig slipper vi å tenke mer på det. I stedet blei det mer synlig at veggen virkelig trenger et strøk maling eller to, men det får vi sette på lista til våren.

4 kommentarer:

 1. Så flinke dere er :-) Og ha et gammelt hus, det er jo rett og slett en livsstil. Selv finner jeg mye mening i det, men av og til kunne jeg tenke meg litt mer tid på sofa. Sånn sett er det jo bra med vinter, for da får en giret litt ned med tanke på vedlikehold (ihvertfall utvendig...)

  SvarSlett
 2. Det er så godt når noen prosjekter er ferdige. Skjønner hva du mener med det stillaset.
  Dere gjør jo kjempemye bra for huset, og når man engang er ferdig vil man vel nesten savne det å ha prosjektene tenker jeg. Må være lyst og trivelig i andre etagen din også, med tre store vinduer på endeveggen. Sjelden å se det, men veldig fint. Må være et forholdsvis stort hus dette. Lykke til videre, dere er kjempeflinke. Huset setter helt sikkert stor pris på det.
  Høshilsen fra Marit

  SvarSlett
 3. Så flott det blir ! kan tenke meg det var godt å få vekk stillaset ja ! Fin dag til deg og klem !

  SvarSlett
 4. Det er så flott å se at vinduer og hus får nytt liv.

  SvarSlett

Takk for at du la igjen en kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...