onsdag 6. august 2014

Humla har fått suse


I år har humla - i alle fall de få gjenværende - fått suse stort sett i fred her ved fjorden. Sammenlikna med i fjor har vi vært mye på farten, og når vi har vært hjemme har det ikke vært vær for hagearbeid. Det er i alle fall det vi har fortalt oss sjøl.


Dermed har plenen vært overlatt til seg sjøl, noe som selvsagt fører til både langt gras og fulldominans av kvitkløver og gule svever. Egentlig synes jeg det er ganske fint, men det er ikke hele plenen som ser like idyllisk ut når den får vokse seg lang.


I dag har jeg hatt en hel dag til disposisjon, uten planer eller avtaler av noe slag. Da passa det bra å ta fram plenklipperen. Jammen nådde jeg det ikke akkurat før ukas tredje regn- og tordenbyge dro over himmelen.

4 kommentarer:

 1. Synes alltid det ser så ryddig og fint ut når vi har klippet gresset.
  Men jammen er de koselige disse søte små bustehodene som dukker opp
  i plenen når den får stå litt for lenge også. Har sånn plen her også nå.
  Håper på klipping før helga her, jeg er så allergisk at jeg må satse på sønnen.
  Klem fra Marit

  SvarSlett
 2. Nyklippet plen er både fint og ryddig men har man så fin "blomstereng" som hos dere, er det jammen fint når det vokser litt også. Syntes det så riktig koselig og nostalgisk ut. Håper regnværet gir seg. Her i Nord-Trøndelag har det vært en fatastisk og varm sommer. Nå har vi hatt et par dagers hvile fra varmen med litt gråvær og regn men det kjennes bare godt ut. Ha en fin ettersommer.

  SvarSlett
 3. Veldig pent begge deler. :-)

  SvarSlett
 4. Her har hagen fått seile sin egen sjø i sommer ;-) med unntak av rabarbraen, jordbærene og tomatene, ja og bringebærene. Fikk høstet alle disse. Plen og blomster har vokst villt er jeg redd...kanskje ta et tak neste år. Godt med regn nå, vi bor midt i skogen og det brant tre km unna her i juni en gang. Litt guffent når det blir så tørt. Klem Pam

  SvarSlett

Takk for at du la igjen en kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...