lørdag 19. juli 2014

Rosa skuffelse


Se på denne trappa. Endelig ferdig beisa. Og så blei det rosa! Temmelig irriterende. For det første fordi spannet er merka med nøyaktig det samme som resten er beisa med. For det andre fordi jeg malte alle trinnene før det gikk opp for meg at fargen faktisk ikke endra seg til å bli helt lik det andre. Arrrgh!

Nå er spørsmålet: Hva gjør vi?

13 kommentarer:

 1. uff, kjenner den følelsen...kanskje det blir det nye hotte, rosa trapp, eller lilla, som jeg endte opp med. Her ble jo trappen til slutt svart, for den eneste løsningen jeg så var å beise over med en mørkere farge.
  Ingen egentlig gode råd herfra altså.
  Men en trøsteklem over nettet kan du få.

  SvarSlett
 2. Skjønner både skuffelse og irritasjon der ja.
  Man gleder seg til det perfekte resultatet og så blir det IKKE det.
  Har ingen gode råd å komme med, desverre. Må vel til pers med en
  ny beis i annen farge kanskje, Det dumme er vel da at trappa blir
  mørkere enn man har tenkt seg.
  Sommerhilsen fra Marit

  SvarSlett
 3. ups.... eg hadde nok beisa oppatt --- men ikkje i dag

  lukke te -- monikasmil

  SvarSlett
 4. Huffda :-( hva med å true ham/henne som solgte deg feil beis til å beise alt i en mørkere farge...neida. Har dessverre ingen ordentlige forslag. Så fortærende når resultatet blir noe helt annet enn planlagt. Pam

  SvarSlett
 5. Så surt!! jeg hadde nok stormet rødkinnet og ilter til butikken som solgte beisen og forlangt ny eller pengene tilbake,og etter jeg hadde surmulet fra meg i noen dager hadde jeg nok gåttt løs på oppgaven igjen!
  Ingen vei utenom er jeg red - lykke til ;)
  TOve :)

  SvarSlett
 6. Å dette var surt - gå tilbake til forhandleren som solgte deg beisen.
  De kan kanskje hjelp deg. Ellers så går det ant å prøv å høytrykkspyl med husvask, om fargen forsvinner helt er jeg usikker på.. Det er noe som heter Terrasseolje-fjerner - sier min mann...

  Lykke til :)

  Klem fra Gerd Kr.

  SvarSlett
 7. Så uheldig du har vært. ;(
  Syns det ble fint med rosa trapp jeg da. :o ))

  SvarSlett
 8. Rosa er jo fint...men kanskje ikke når en har sett for seg en helt annen farge :-)

  SvarSlett
 9. Uff da. Jeg hadde blitt ganske grinete i den butikken ja. Lykke til på nytt forsøk, håper resultatet blir bre til slutt.

  (Om du lurer på hvem det var som stoppet ved huset ditt i kveld og stirret veldig, var det bare jeg som ville vise mannen det flott, gamle huset jeg leser blogg om. Vi passerte på tur hjem fra ferie.)

  Hilsen Camilla i Harstad

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Camilla, så hyggelig med "besøk" - neste gang må dere stikke innom. (",) Den dagen dere passerte var jeg på ferie, så jeg har nok ikke registrert de nysgjerrige forbipasserende.

   Slett
 10. Laget en ny trend? Skal neimen ikke se bort ifra det! Men når man forventer og har bestemt seg for en farge, blir man jo veldig skuffa.

  Vi har fjerna beisen fra trappa her i sommer med jotun sin terasserens (3 i 1 opplegg, som skal fjerne, bleke og vaske), det fungerer, men er en vanvittig jobb, dessverre. Eller så må du til med pussemaskin.. Eller siste alternativ: som de andre har nevnt her, beise i en mørkere nyanse.
  Uansett, lykke til :) Det blir nok bra til slutt!

  SvarSlett
 11. Gratulerer med dagen! :-))

  SvarSlett

Takk for at du la igjen en kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...