lørdag 30. november 2013

På veggene


Etter noen uker med stillhet er det på tide med ei lita oppdatering igjen. Og for dem som trodde det så har vi ikke gitt opp prosjektet. Vært litt frustrert over manglende framgang kanskje, men først og fremst vært bortreist på ferie.

Nå er uansett stemninga på topp, ettersom det er stor framgang å se. I løpet av fredags ettermiddag og formiddagen i dag har vi kommet langt avgårde med panelinga, og det ser veldig bra ut. Det er godt å kunne se resultater av det som blir gjort også. (Grunnarbeid er noe makk, som en kommenterte på forrige innlegg.)

Nå er faktisk rørleggeren vår på ferie, så vi har litt tid til å få ferdig resten av veggene. Det gjenstår omtrent en og en halv vegg uten panel og plater, og så skal vi selvsagt male. Fargevalget er ikke endelig på nåværende tidspunkt, men nå er det straks på tide å ta en avgjørelse.

5 kommentarer:

 1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 2. Fra makk til fremgang ser jeg, he he ;) Jeg har også panel på badet og har ikke angret et sekund. Så lunt og godt. Blir spennede å se hvilken farge dere velger :)

  Ha en fin advent
  Cecilie

  SvarSlett
 3. Panel på badet er veldig hyggelig synes jeg. Passer dessuten i et gammelt hus. Her strever vi med å få ferdig datterens nye soverom (lillebror skal overta hennes) før jul. Det er et stort rom men heldigvis verken varmekabler eller membran, sånt tar tid. Apropos fargevalg og farger generelt: grønnfargen på døren vi skimter på bildet ditt henter fram gode minner hos meg :-). Go' søndag, klem Pam

  SvarSlett
 4. Det blir så fint så,grunnarbeid er kjedelig men viktig. :))
  Ønsker deg en fin ny uke.
  Klem,klem.

  SvarSlett
 5. Ferie ja ! Det har jeg tenkt på også n, at da ser man litt med andre øyne og får en ny giv ! Tenker jeg . Fin ny uke til deg ! Klem

  SvarSlett

Takk for at du la igjen en kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...