lørdag 20. juli 2013

Kledd for enhver anledning


Trappa har endelig fått sin redning. Den var i ferd med å tæres opp av mose, gras og tidens tann generelt. Derfor bestemte vi oss for å kle den inn. Det var et arbeid som tok tid, for den gamle trappa var verken i vater eller rett og slett på andre vis. Dermed blei det endel TPS - Tilpasning På Stedet - men vi er fornøyde med resultatet. Enda bedre blir det når vi kommer så langt at vi kan beise den.

Før (tirsdag kl. 10.00)Etter (i dag klokka 16.00)Opprinnelig var ikke trappa verken av tre eller betong. Innerst inne skjuler den noe helt annet. Den er nemlig bygd opp av enorme steinheller som min tippoldefar har henta ned fra lia med spett. Slik så den ut på slutten av 50-tallet:


Ideelt sett skulle jeg gjerne fått fram den opprinnelige trappa slik den så ut da, men det er som er gjort er gjort og det som er støpt er støpt. Beina tilhører min gammelonkel Tr. og hans kone. Som en kuriositet: Han eier også beina til høyre på dette bildet, som blei tatt i mai i år:


5 kommentarer:

 1. Jammen godt jobba, og så fin som den ble!

  SvarSlett
 2. Gratulerer med ny trapp, den ble fin! :)

  SvarSlett
 3. Så fin trappa ble, må si at den første trappa var utrolig flott- men sikkert ikke enkel å få frem igjen;)

  SvarSlett
 4. Fin ny trapp ! Jeg har en lignende gammel mur trapp nå , men tenkte bare å male den for å bevare den best mulig. God klem til deg .

  SvarSlett
 5. Å nei du dette finværet sender jeg ikke fra meg. Det er maaaaaaange år siden sist at vi her nede på østlandet har hatt to uker med sommervarme sammenhengende !!!!!! Du får få litt da ;) Klem

  SvarSlett

Takk for at du la igjen en kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...