onsdag 26. juni 2013

På solsiden


Det er ingen tvil om at vi holder til på solsiden. Bokstavelig talt, i den forstand at mens skyggen har inntatt den andre sida av fjorden kan vi enda nyte en lang kveld med sol på denne sida.


Billedlig, i den forstand at mens "far" fisker i fjæra, kan "mor" sitte i solstolen på trappa mindre enn 15 meter unna med en kopp te i handa og solbriller på nesa, og riktig nyte hele kvelden i selskap med den nyeste Nesbø-boka.

Tenk at vi har det så fint!

6 kommentarer:

 1. Ah den som hadde hatt det så fint.;)

  SvarSlett
 2. Ser deg for meg der du sitter med tekopp og solbriller på nesen i solstolen. Så herlig å sitte sånn og med en god bok. Håper på å begynne på håper på å få begynt på Theorins nyeste - Sankta Psyko, denne helgen. Har ikke funnet leseroen enda i sommer. Ønsker deg en koselig kveld :-) Pam

  SvarSlett
 3. For et herlig innlegg!
  Ønsker deg en flott helg.

  SvarSlett
 4. Næmmen , bor dere så nær vannet ??! Så flott da , morgenbad og greier da kanskje ? Ser ut som at du koser deg ja, det er fint ! God søndag til deg ! Klem

  SvarSlett
 5. Det så utrolig deilig ut!

  SvarSlett
 6. Ser herlig ut det der ja :-)
  Skulle gjerne hatt ei slik fint strand rett nedenfor huset mitt. Har jo sjøen ved farfar-huset men jeg pleier å si at det eneste vi mangler er ei sandstrand ;-) Men er fornøyd altså, vi kan hoppe fra brygga når vi vil bade, for i fjæra er det bare stein på stein :-)

  SvarSlett

Takk for at du la igjen en kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...