søndag 6. mars 2011

Utmerket

I dag har jeg fått en utmerkelse. Nærmere bestemt en award. Min blogg fra oldemors hus, med små og spredte innlegg om husets rariteter og ei og anna sjelden oppdatering om oppussingsarbeidet, har altså blitt lest og lagt merke til av noen utenom min nærmeste familie. Og det er jo i grunnen utmerket.

En Liebster Blog Award er jo for det første veldig hyggelig. Derfor tusen takk til Prosjekt Buøen. Det er ikke uten grunn at prosjektet til Sigrid og familien har fanget min interesse, og jeg kommer garantert til å følge med videre!

For det andre medfører en Liebster Blog Award et visst ansvar. Utmerkelsen skal nemlig sendes videre. Den skal tildeles fem andre blogger med mindre enn 100 følgere som man finner inspirerende. Hadde det ikke vært for at Prosjekt Buøen alt har fått utmerkelsen hadde kollegabloggen i Hallingdal vært et åpenbart valg. Men det finnes absolutt andre inspiratorer der ute, og jeg har valgt disse (i uprioritert rekkefølge):


Lykke til med prosjektene deres, alle sammen.

4 kommentarer:

 1. Tusen takk for den hyggelige awarden og hilsenen på bloggen min!
  Bloggen din er kjempeflott, med masse fine bilder og koselig lesning - gleder meg til å følge den videre :0)
  Ha en fin dag!

  mona

  SvarSlett
 2. Hei,

  Tusen takk for award! Det varmer et hjerte å bli satt pris på :)

  Kjempekoselig blogg du har, og et nydelig hus! Virkelig vakkert :) Jeg har lest gjennom alle innleggene dine - du skriver veldig fornøyelig.

  Ha en fin kveld! Gleder meg til å følge deg videre.

  Renate

  SvarSlett
 3. Så hyggelig! Tusen takk :-) Det er så koselig å oppdage "nye" blogger, kommer innom deg igjen! Her i hus er det sykdom ute å går, så bloggingen blir litt nedprioritert om dagen..

  SvarSlett
 4. Hei på deg og tuuuusen takk for helsing og for awarden :) Veldig kjekt og bli satt pris på :)
  Koselig blogg du har !

  SvarSlett

Takk for at du la igjen en kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...