søndag 20. november 2016

Dørskift


I løpet av oktober kom begge vinduene på sørveggen på plass. Arbeidet går i rykk og napp i henhold til turnusen til den mest snekkerkyndige her i huset, så det gikk omlag to uker fra kjøkkenvinduet kom på plass til vinduet i loftsleiligheta også var satt inn. Det neste som sto på planen var inngangsdøra til leiligehta.


Døra er opprinnelig ei innerdør, modifisert med glassrute og vannbrett for å kunne brukes som ytterdør. Andre modifikasjoner var ikke gjort, så den var strengt tatt ikke så velegna. I alle fall ikke om man skulle ha det minste håp om å kunne holde akseptabel varme inne i gangen.


Det var slett ingen enkel jobb å finne ei standard-dør som jeg syntes passa til huset. Men etter utallige søk gjennom de vanlige leverandørenes sine kataloger og like mange søk på nettet med ulike søkeord, dukka plutselig denne døra opp hos en attføringsbedrift flere tusen postnummer lengre sør enn vi holder til. Heldigvis sender de over hele landet, og vi blei veldig fornøyd med resultater (til og med før vi er helt ferdige).

5 kommentarer:

 1. God kveld søte Maria:)
  nydelig dør
  kjenner meg igjen ,var fortryllende med ny dør
  da vi også fikk det
  ønsker deg en fin ny uke <3
  klemmer i fleng
  fra Eli:)

  SvarSlett
 2. Det er ikke så lett å finne verken nye dører eller vinduer til sånne hus. Vi har jo også erfaring for at man finner om man leter.

  SvarSlett
 3. Ble veldig bra og ekstra godt med bedre isolert dør nå som vinteren er kommet

  Klem fra meg

  SvarSlett
 4. Hei og hå 😊, det var en veldig fin erstatningsdør. Den passer fint til det gamle huset. På vei til byen her står et gammelt koselig hus, det har fått moderne dører som ikke står til huset i det hele tatt. Så gøy at dere tok dere tid til å finne riktig dør. Et flott resultat! God helg fra Pam i Sør

  SvarSlett
 5. Den gammle døren var også kjempefin da ,men sikkert kaldt med den . Vanskelig det der med nye dører til gammle hus altså . Vi har satt inn en ny veranda dør og det så ut til at det kom til å bli fint,men jeg må si at helt topp ble det langt der i fra. God søndag til deg ! Klem

  SvarSlett

Takk for at du la igjen en kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...