fredag 30. september 2016

Under overflata


Da vi i 2015 begynte så smått med det som en gang skal bli nytt kjøkken her, rev vi platene på alle veggene med unntak av denne. Alle de andre veggene hadde det gamle, originale panelet under overflata. På denne siste hadde vi en mistanke om at det ikke var like bra, så vi valgte å vente.


Forrige helg begynte jeg på jobben. Å rive sånne halvharde plater er i seg sjøl et slit. Når det i tillegg ikke er noe artig å finne bak, er det heller ikke så mye motivasjon å hente underveis. Bare utsikten til enda mer arbeid. Mer om de "detaljene" seinere.


Opprinnelig har det vært seks vinduer på sørveggen, to av dem i dette rommet. Etter ei ombygging blei de redusert til to, og de to var attpåtil mer "moderne" vinduer som ikke lengre holder mål hverken kvalitetsmessig eller estetisk. Nå skal de snart skiftes, og deretter kan vi fortsette det langsomme løpet fram mot nytt kjøkken.

4 kommentarer:

 1. Det blir spennende å se når nytt kjøkken er på plass. Her på Bergheim har det stått stille i flere måneder. Vi begynte med å forsterke taket innvenndig og legge nye takplater utvendig, men tidlig i prosessen tok vi "ferie" Nå nærmer det seg vinter og kulde så vi er tvunget til å fortsette. Det er ikke bare glam og glitter med gamle hus, det skal være sikkert. Men du verden så bra det blir. Ønsker dere en fin høst videre.

  SvarSlett
 2. Det blir et herlig rom når det er ferdig, syns jeg husker fra tegninga at det blir tre vinduer. Og så er dere heldige i og med at dere har et operativt kjøkken i et annet rom i huset.

  Vi venter på nytt golv i vårt kjøkken (romjula, sa snekkern å lo, jaja) og når det er lagt skal vi opp med panel og så kommer det en kjøkkensnekker for å lage stedbygd kjøkkenbenk, joda, prosjektene står i kø i gamle hus rundtom i bygdene!

  Følger med og heier på deg

  Klem fra meg

  SvarSlett
 3. Jeg ser at det er litt å gjøre på den veggen, men jeg regner med at lik panel som i resten av rommet er kjøpt inn og legger klar.
  Jeg svarer gjerne på konkrete spørsmål som jeg gjorde da dere skulle bygge bad. IKEA-planner kan brukes til å tegne kjøkkenet uansett hva dere skal velge, men regner med at dere er kommer lengre i planleggingen enn det nå. Det skal bli gøy å følge prosessen.

  SvarSlett
 4. Du skulle sett hva vi fant bak panelen i kjøkkenet , gulp ! Dette blir bra ! Klem

  SvarSlett

Takk for at du la igjen en kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...