torsdag 5. juni 2014

Fagnemnda på plass


Det er snart pinse, og huset er i ferd med å fylles av folk. Det fine været setter en ekstra spiss på gleden, og vi koser oss med mye uteliv.

Vi rakk akkurat å bli ferdig med badet til de første tre gjestene kom på onsdag. Det føltes som den første viktige testen for jobben vi har gjort. Prøvenemnda godkjente badet med akklamasjon, og dermed steg spenninga før fagnemnda skulle ankomme i dag. Heldigvis fikk vi bestått også her.

Blikkstille fjord og sol fra nesten skyfri himmel viste seg som en utmerket kombinasjon for fiskesuppe og hvitvin ute på platten. Måtte det vare!

5 kommentarer:

 1. Så bra at kvalitetskontrollen har godkjent badet. Da kan du trygt dusje og gå på do uten å være bekymret, Hihi. Ønsker deg og dine gjester en flott pinsehelg. Håper finværet varer hos dere, her sørpå er det regn igjen.
  Klem fra Marit

  SvarSlett
 2. Så bra :)gratulerer med flott nytt bad! Kos dere med sol og sommervær ute. Her på heia er det "knottår" igjen (3 år siden sist) og uråd å være ute etter seks. Fryktelig synd men man blir helt oppspist av de små fluene. Pleier gi seg uti juli. Pam

  SvarSlett
 3. Gratulerer med ferdig bad. Og godkjenning ;-)
  Ha en fortsatt fin pinse i nydelig vær :-)
  Her ligger det kald dis uti havet, men det har sin sjarm det også :-)
  *Hilde*

  SvarSlett
 4. Så flott at badet ble godkjent, og så hyggelig med pinsetradisjonen.

  SvarSlett
 5. Finnes det noe vakrere og bedre enn sommerdager i nord....
  Merete-smil :-)

  SvarSlett

Takk for at du la igjen en kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...