torsdag 1. mai 2014

Vårtegn


Første mai er det ingen tvil mer; nå er vi inne i våren.

All sny er tint bort og marka er tørka opp rundt huset. Det er mulig å ta fram riva og ruske litt i blomsterbedene. Det er til og med mulig å ta en tur opp i lia for å ta et overslag over hvor mye arbeid vi har å gjøre med kapping og kløyving av ved.

Det er på tide å skifte dekk på bilen, og ta sin første piggfrie kjøretur på tørr asfalt. Det blir synlig hvor skitten bilen egentlig er, både utvendig og innvendig.

Det er solglimt og noen tørre snyfnugg om en annen, men likevel fint å sitte ute ved bålplassen med varm kakao og rosinboller mens man planlegger sesongens prosjekter. Dem er det i alle fall nok å ta av.

7 kommentarer:

 1. Det er deilige dager nå tidlig på våren.
  Her jeg bor kan jeg også fortsatt se snø i lia bak huset vårt.
  Men det er definitivt vår, vi hadde jo nesten sommer her sist uke.
  I går var det mer normalt med litt snø i lufta.
  Klem fra Marit

  SvarSlett
 2. Herlig vårbilde. Her har snyelingene kommet tett hele dagen og jeg er glad for jeg fortsatt har vinterdekk på bilen. Nyt våren og kvelden.

  SvarSlett
 3. Det er tydelig at det er forskjell hvor man bor i Norge. Vi klager over at det er kjøligere nå enn det var, vi har jo hatt en liten sommer allerede.

  SvarSlett
 4. Fine våren, full av muligheter og alt som våkner. Vi har minusgrader om nettene, men sola skinner så herlig om dagen. Kos dere og lykke til med planlegginga av nye prosjekter. Pam :-)

  SvarSlett
 5. Å for et koslig bilde,slik jeg liker det.Brenne bål og kose seg,pakke på seg klær selv om det er snø i fjellene enda så går det fint an å være ute og kose seg en liten stund!!!
  Her har våren vært lenge,men vinteren har kommet tilbake og det er skikkelig kaldt.Men klager ikke,fint likevel :)
  Forrige uke fuyrte jeg opp engangsgrillen i fjæresteinene,i dag skal jeg fyre opp peisen hihi :)
  Nyt fredagen!
  Toveklem .)

  SvarSlett
 6. For et koselig bilde og så lurt å ta med hele kakeboksen ut :-) Her jeg bor hadde vi full vår, men i natt har det snødd 3 cm. Siden jeg skal over fjellet i helgen, er jeg glad jeg har vært treg med å skifte til sommerdekk :-)
  Håper du får fint vær der du bor, så det blir mer hyggelig bålkaffe på deg :-)

  SvarSlett
 7. Å SOM DERE KOSER DERE
  JA NÅ GÅR DET RETTE VEIEN
  FIN NY UKE TIL SØTE DEG
  KLEM ELI:)

  SvarSlett

Takk for at du la igjen en kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...