tirsdag 15. oktober 2019

Skrivebord - fra kvitt til svart


Det gamle skrivebordet mitt får selvsagt følge med inn på det nye kontoret. Det var opprinnelig luta da jeg kjøpte det på begynnelsen av 90-tallet, slik alle gamle møbler var på den tida. Etter at jeg flytta hit malte jeg det kvitt, og den fargen har fungert fint på det gamle kontoret. Men på det nye kontoret, med sine lyse flater, synes jeg det trengs mer kontrast.


Derfor har jeg for første gang i mitt liv malt et møbel svart. Det vil si, jeg tok det litt pent og valgte fargen dempet sort. Hadde skrivebordet fremdeles vært luta, hadde jeg kanskje valgt å lakke det i brunt, men nå prøver jeg dette. Jeg er litt spent på hvordan det blir på kontoret, men tror det blir bra sammen med de andre møblene, bilder på veggene, matte på golvet og så videre. Om fire uker begynner det å ta form, håper jeg. Da skal golvet være herdet.

13 kommentarer:

 1. Knall tøff
  flinke du Maria
  dette blir bra
  klemmer i fleng fra Eli:)

  SvarSlett
 2. Super... du gjorde det bra.
  Spennende å se hvordan det gå :-))
  Ha riktig god uke.
  Hilsener fra Viola

  SvarSlett
 3. Ble veldig fint! Og blir et fint møbel i det lyse rommet

  God helg

  SvarSlett
 4. Det ble flott Maria!
  et nydelig møbel,

  Ha en fin helg der nord,
  Klem, Ida

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, er veldig fornøyd med min gamle handel. :)

   Slett
 5. GODE NYHETER ER DET JEG HAR BRUKT TIL DEG ALLE.
  Jeg har nylig lest om investeringer i krypto/forex/bitcoins fra en blogg, og jeg velger å prøve å tjene mer da jeg begynte å falle i feil hender, jeg mistet € 1000, jeg stoppet og sa til meg selv at dette er falskt til vennen min juliana fortalte meg om MR, JAMES TRADING PLATFORM, jeg tok raskt kontakt med denne mannen, og dette var hvordan jeg begynte å tjene € 8.000 hver uke ved å bytte bitcoins med ham, jeg tjener mer og mer. Du kan prøve i dag via kontakt nedenfor, bitcointrade965@gmail. com

  SvarSlett

Takk for at du la igjen en kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...