søndag 27. januar 2013

Formiddagste


Søndag er ikke alltid fridag i den forstand at vi ikke har noen planer, men de søndagene som er det er fine dager. I går hadde vi overnattingsbesøk av en niåring og en elleveåring. For oss som stort sett et vant til å bare passe oss sjøl betyr et sånt besøk 24 timer i et helt anna tempo enn vi pleier å ha, selv om gjestene er veldig greie unger. Det var absolutt trivelig, men det smaker ekstra godt med en kopp te, krumkakerester fra jul og et fint nytt blad i sofakroken etter et sånt døgn.


Disse tekoppene kjøpte jeg på loppemarked i nabobygda litt lengre ut på den andre sida av fjorden. Jeg tror jeg betalte 100 kroner, etter å ha pruta dem opp fra det halve. Det gikk jo tross alt til en god sak. Serviset er produsert av Egersund, i perioden mellom 1963 og 1969 datert ut fra stempelet. Jeg tror ikke det er førstesortering, til det har det for mange feil i glasuren, men det enkle blå mønsteret synes jeg er fint. Det begynner å bli trangt i skapene og jeg burde rydde ut litt, men jeg tror dette får bli enda ei stund.

8 kommentarer:

 1. HEI:)
  SÅ GØY Å SE DETTE SERVISE
  DE HADDE EN GAMMEL TANTE AV MEG
  KOSELIGT
  NYT SØNDAGEN
  KLEM ELI:)

  SvarSlett
 2. "Det enkle er ofte det beste"...disse var kjempesøte og bør ha sin plass i skapet ditt!
  Ønsker deg en rolig uke etter en "heftig" helg!
  Klem fra Kristin

  SvarSlett
 3. Nydelig servise, og så hyggelig gjort å prute oppover;-) Har hatt lyst til det flere ganger selv, får nesten vondt av de som selger verdifulle ting til en slikk og ingenting. Men.. en manns (eller kvinnes) søppel er en annen manns gull:-)

  Ha en fin dag!

  Klemmer fra Marthe

  SvarSlett
 4. Det serviset likte jeg! Veldig fint!

  Kjenner jeg har lyst til å dra til brukthandlere snart igjen!

  SvarSlett
 5. Vi byttet til dusjkabinett fordi vi ikke tok sjansen på at membranen ville forbli helt tett.

  Send bilder + skisser så kanskje vi kan gi noen konkrete råd.

  SvarSlett
 6. Fint servise du har ! God søndag kveld til deg ! Klem

  SvarSlett
 7. Åh det serviset likte jeg godt,
  nostalgi til tusen. :))
  Fin ny uke til deg.
  Klem fra Mette.

  SvarSlett
 8. Det er hyggelig med besøk- men det er godt å slappe av litt når besøket er dratt også;) Skjønne de koppene- jeg burde nok også ryddet litt i skapene- synes det er fryktelig vanskelig å kvitte meg med gammelt porselen- selv om det knapt nok blir brukt- det er jo så sjarmerende;)

  SvarSlett

Takk for at du la igjen en kommentar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...